Amb Ganes de Gresca

Un concert on no podreu parar de ballar i de riure amb família!!!
En Rikus i els barretines s’han proposat per aquest 2024 despertar la Gresca que portem tots a dins… tan els petits com els grans!
Prepareu-vos per un espectacle amb bona música, energia positiva, ironia i molta diversió.

Des de Rikus Animació Familiar presentem la nostra tercera proposta de gran format per aquest 2023-2024:

AMB GANES DE GRESCA!!! Presentem aquest nou espectacle amb noves cançons, amb nou disc i nova gira!!! Seguim amb la mateixa recepta que VISCA LA XERINOLA amb més de 200 concerts per tot Catalunya: bona música, energia positiva, molta diversió i ironia.

Un concert familiar on no podreu parar de ballar a ritme de pop, rock, reggae o ska amb una sonoritat moderna. És un espectacle/concert per a públic familiar, per a grans i petits, on trobareu dinàmiques i balls. Una hora d’emoció constant, d’alegria, de somriures i de màgia tot repassant les nostres festes i tradicions…

Esteu preparats per despertar la gresca que tots portem dins?

Concert d’animació familiar per a tots els públics.
Durada: 60 a 75 minuts
Edat recomanada: de 3 a 99 anys
Formacions: 6 a 9 músics.
* Mitjançant les cançons del nou i antic disc treballem valors, moments del calendari escolar com la Castanyada, el Carnaval, Sant Jordi, etc i temes d’interès com la felicitat i el medi ambient entre d’altres…

Ves a youtube

Per aquest 2024 en Rikus es fa mooooolt gran!!!

Presentem el format XL.

Un espectacle de gran format amb 9 músics a escena que farà bellugar amb molta gresca a tota la família tan a petits com a grans.

Un espectacle que de ben segur us farà passar una bona estona fent ballaruca a ritme de diferents estils i amb una qualitat musical espectacular: a la formació de músics que normal- ment portem, hi afegim tota una secció de vents complerta, fent del concert una experiència brutal!!!

Música, tradició i diversió s’uneixen per fer de l’espectacle AMB GANES DE GRESCA la millor opció per la vostra festa major!

Aprèn cantant a ritme de xerinola
amb nosaltres!

Aquest espectacle està disponible a:

Contractacions

rikus@rikus.cat

607 28 39 92